Manajer Addon - Pilihan Pangalusna Pikeun Ngabahekeun

Manajer Addon - Pilihan Pangalusna Pikeun Ngabahekeun

Sakumaha goréngna Overwolf?

Waleran pondok: Leres.

Overwolf dipikaterang ku program licik nalika dipasang sareng dianggo. Softonis. Baheulana kuring nganggo aplikasi na sareng sering aya kejutan dina panel kontrol mendakan program anu dina kahirupan kuring kuring dipasang atanapi ngadangukeun aranjeunna.

Kusabab kitu, kuring henteu nyarankeun ngagunakeun aplikasi Overwolf salaku manajer addon. Kami gaduh seueur alternatif bari henteu kedah kejutan pikaresepeun.

Salajengna kuring nunjukkeun anjeun 2 hal anu kuring paling anggo sareng anu kuring pikir anu pangsaéna. Jelas aya sababaraha deui janten kuring ngantep anjeun nangtoskeun nyalira 😉

WoWUP

Unduh WoWUP

Pikeun rasa kuring manajer anu pangsaéna anu kuring nyobian ayeuna. Nyaman, saderhana dianggo, antar muka anu pikaresepeun (anjeun bahkan tiasa ngarobihna sesuai ka karesep anjeun) sareng gancang, anu terakhir sok. Titik tambah sanésna nyaéta ngadeteksi addons dina folder atanapi disk naon waé sacara otomatis.

Nalika ngeunaan masang addons kami gaduh pilihan sakedik gunana: pamasangan tautan. Bayangkeun yén anjeun badé masang X addon sareng éta henteu némbongan dina mesin pencari, hal anu biasana kajadian kadang-kadang, tapi dina kursus éta bakal muncul. Kalayan pilihan ieu, éta naroskeun ka kami pikeun tautan tina addon éta anu kami henteu tiasa mendakan sareng masangkeunana pikeun kami. Éta parantos kajantenan kuring ti jaman ka jaman bahkan ku update Twitch anu lami.

Titik tambah sanésna nyaéta éta henteu ngan ukur dianggo sareng Curse, anjeun tiasa nganggo portal addon sanés sapertos TukUI atanapi WowInterface.

Ajour

Unduh Ajour

Manajer anu sanés sapertos Wowup. Pencipta aplikasi nyalira hoyong ngadamel pangurus anu saderhana: unduh, perbarui, milarian addon sareng éta waé. Sareng gratis tina iklan, éta ngaapresiasi.

Abdi resep fitur cadangan tina addon ieu. Dina folder anu anjeun pikahoyong, jaga sadayana addon anjeun sareng config aman upami aya kajadian dina folder utama gim. Alat anu pohara kapaké pisan anu kami hargaan pisan.

Beda sareng Wowup, manajer ieu ngan ukur damel sareng portal Curse sareng TukUI. Éta ogé peryogi anjeun sacara manual milih folder wow addons.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivet cenahna

    Wilujeng enjing sadayana,
    Naon anu anjeun nyerat pikaresepeun pisan sareng kuring bakal nganggo aplikasi anu anjeun nyarankeun.
    Masalahna nyaéta aplikasi Sumpah gawé bareng sareng Overwolf (sahenteuna aplikasi Béta, nalika anjeun muka launcher Curse anjeun ogé kéngingkeun simbol Overwolf), sareng ieu mangrupikeun masalah kusabab seueur pamaén anu nganggo launcher Curse ieu (parantos henteu jalan sareng Twitch).
    Hatur nuhun pisan kana inpormasi, kuring mimiti ngagunakeun aplikasi séjén anu anjeun nyarankeun.