Torghast Acara Bonus: Paduan Suara Jiwa Maot

Acara bonus Torghast

Kalangkang nampilkeun tilu acara bonus énggal pikeun Torghast, Tower of the Damned, nampilkeun kakuatan anima éksklusif. Kakuatan ieu bakal masihan anjeun seueur kamampuan anyar anu luar biasa pikeun digunakeun salami anjeun ngalangkungan kamar. Upami anjeun milih kakuatan anima acara dina mimiti petualangan dungeon, sésana tina pilihan petualangan bakal robih kalebet kakuatan tematik anu langkung.

Salaku conto, upami anjeun milih kakuatan piaraan Maw salami acara Beasts of Prodigum, diantara kakuatan anima sésana anu anjeun mendakan di Torghast nyaéta sababaraha anu bakal ningkatkeun piaraan Maw anjeun. Upami anjeun mutuskeun henteu milih kakuatan anyar ieu sareng milari kakuatan anu normal, anjeun moal ningali kakuatan anu masihan kamampuan pakait sareng acara di Torghast.

Acara bonus Torghast
Conto kakuatan anima awal. Anu mana anu anjeun pilih?
Acara bonus Torghast
Conto kakuatan anima normal sareng kakuatan Anima Binatang Prodigum.

Kalénder acara:

Torghast: Binatang Prodigum:Aranjeunna parantos ngaluarkeun Binatang Prodigum ngalawan Torghast, Tower of the Damned!

Leumpang ngurilingan Torghast nganggo piaraan Maw anu tiasa anjeun tingkatkeun kalayan kakuatan anima anu aya dina bui.

  • January 13
  • 7 April
  • 30 June
Torghast: Paduan Suara Jiwa Maot:Torghast, Tower of the Damned, diserang ku jiwa paéh!

Candak bentuk Chor Jiwa Maot, masihan kamampuan khusus, karusakan tambahan, penyembuhan, sareng gerakan.

  • Pébruari 10
  • mungkin 5
Torghast: Gelap Anu Teu Tiasa:Aranjeunna parantos ngaluarkeun Gelap anu teu kaampeuh kana Torghast, Tower of the Damned!

Léngkah kana gelap ku Flask of Darkness. Dina épék na, anjeun bakal kéngingkeun karusakan tambahan sareng bonus gerakan.

  • March 10
  • 2 June

Mingguan

Sistem acara bonus diwangun ku jadwal muter kagiatan anu béda-béda anu lumangsung saminggu dimimitian unggal Rebo. Kalénder gim tiasa dianggo salaku rujukan pikeun pemrograman acara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.