Fiskeguide 1-450

I denne guide vil vi forklare, hvordan vi kan hæve vores fiskeniveau fra 1 til 450 på cirka 11 eller 12 timer. Det anbefales ikke at gøre dette under ét møde da det kan beskadige din egen sundhed.

Den metode, vi lærer i denne vejledning, minimerer tiden. De fleste af dine fangster vil være ubrugelige fisk, men i patch 3.1 blev den interessante ændring af at være i stand til at fiske hvor som helst, selvom du ikke har nogen færdigheder, introduceret, idet der naturligvis tages hensyn til, at intet interessant ville blive fanget.

Krav:

  • Påkrævet niveau: 10
  • Guld kræves: 50
  1. Køb en Fiskestang. De sælger det mange fiskerileverandører og leverandører.
  2. Rejs til Howling Fjord: Horden til hævnfeltet og alliancen til Valgarde. På lave niveauer bliver vi nødt til at tage en Zepelin fra henholdsvis Undercity eller en båd fra Los Humedales.
  3. Find fiskerilæreren: For Horde, Angelina soren på dokkerne nær havet med en paraply. Byron Goodwick tæt på vandet, med en paraply også.
  4. Lær Fiskeri lærling.
  5. Fiskeri i vandområdet nær instruktøren. Når du når det krævede niveau, skal du lære følgende rang:
  6. Og det er det. Af alt hvad du fanger, som vi nævnte, vil det være alt affald. Men husk ikke, da hver fangst forbedrer dine fiskerifærdigheder.

Nu skal vi forklare i korte trin, hvordan vi fanger vores første fisk, hvis nogen ikke ved, hvordan man gør det. I det første trin i denne fiskeguide er det angivet, at vi er nødt til at købe en fiskestang. Når vi først har det, skal vi gå til en sø, hav, kanal (af stormvind), kilde osv.

Derefter bliver vi nødt til at udstyre vores fiskestang, vi kan højreklikke på stangen eller trække den over hovedhånden, hvor våbenet er. Når stangen er udstyret, skal vi åbne vores stavebog (bogstavet P) og trække fiskerikonet

til stavebjælken.

Når dette er gjort, klikker vi på ikonet, som vi lige har trukket, og vores spiller lancerer fiskestangen ivrig efter en saftig fangst. Vi bliver nødt til at være opmærksomme på den kork, der flyder på vandet. Så snart det begynder at bevæge sig, skal vi højreklikke på korken for at hente linjen, og hvis vi har været heldige, har vi fanget vores første fisk!

Fiskeri Wow

Gade | elsanglin

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du abonnere på vores RSS


Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

  1.   juli sagde han

    muy buena ayuda

  2.   John Cena sagde han

    Tak, sandheden er, jeg gav ham bare fiskeri, og jeg håbede, at aben ville se alt xd, og han gjorde det i en dalaran-springvand, den ved siden af ​​instruktøren