Karakterkopi og klasseprøve nu tilgængelig - Beta Legion

karakterkopi og klassetest

Godt! Karakterkopi og klassetest er nu tilgængelige i Legion Beta. Tegnkopien giver os mulighed for at bruge vores tegn fra den officielle server i Legion Beta, mens klassetesten er en ny funktion, der ankommer til Legion, lad os se detaljerne.

Karakterkopi og klassetest tilgængelig i Legion Beta

Med ankomsten af ​​den nyeste build til Legion beta, tjenester af tegn kopi y klassetest. Med tegnkopien kan vi kopiere alle data fra de tegn, vi har på vores konti fra den officielle server til Legion beta-serveren og på denne måde bruge vores tegn med deres erhverv, kæledyr, monteringer, legetøj, guld osv. i beta.

Trial of Classes er en ny tjeneste, der bliver tilgængelig i Legion. Med klassetesten får vi adgang til en tutorial af den klasse, som vi vælger (tryllekunstner, præst, kriger osv.) til at teste den på niveau 100. Denne service er designet til at hjælpe os med at beslutte, i hvilken klasse eller klasser vi vil bruge øjeblikkelig stigning til niveau 100.

Kopier et tegn til betaversionen

For de heldige ejere af en Legion beta er det nu muligt at kopiere dine karakterer til betaen. Denne service vil ikke være tilgængelig på ubestemt tid og sikkert deaktiveres når som helst, hvis testene kræver det (selv uden forudgående varsel), så det tilrådes at kopiere alle de data, du vil teste, mens det er muligt.

At lave en kopi er meget enkel, vi skal bare følge følgende trin.

  1. Få adgang til beta og indtast en af ​​de tilgængelige servere. kopier karakter 1
  2. Klik på knappen «Kopier tegn", nede til venstre.
  3. Vælg din region i rullemenuen øverst til venstre. kopier karakter 2
  4. Vælg det tegn, du vil kopiere, og tryk på kopi. Du kan også bruge knappen Kopier data til at kopiere alle tegnene. kopier karakter 3
  5. Og ... At teste som en skør!

Karakterkopien kan tage et stykke tid, give den tid og fortvivle ikke, mens du indlæser dataene i din region eller kopierer dataene.

Klassetest

Med Legion klassetest kan vi skabe et tegn 100 niveau og få adgang til en tutorial, hvor de lærer os de grundlæggende begreber og færdigheder i klassen. Alle klasser vil være tilgængelige undtagen dæmonjægeren, da den starter på niveau 98 og allerede har en tutorial i sine indledende missioner (husk at denne service er designet til at bestemme stigningen til niveau 100).

Hver klasse har en foruddefineret specifik specialisering til vejledningen (undtagen druiden, der har 2). Ved at gennemføre vejledningen får vi adgang til de bratte øer og artefaktvåbnets første missioner, på denne måde kan vi teste den valgte klasse i aktion i en begrænset periode. De tilgængelige specialiseringer for hver klasse er:

  • Warlock: lidelse.
  • Death Knight: Unholy.
  • Jæger: Dyr.
  • Shaman: Elemental.
  • Druid: vildtlevende og balance.
  • Kriger: Våben.
  • Guiden: Frost.
  • Munk: Windwalker.
  • Paladin: gengældelse.
  • Rogue: Mord.
  • Præst: Disciplin.

Under klassetesten har vi mulighed for at erhverve et symbol på stige til niveau 100 at bruge det med det tegn, vi bruger, og holde alt, hvad vi har gjort under testen.

I beta kan vi teste denne service (den tid, testen varer, er blevet forlænget for at teste den stille). For at bruge klassetesten skal vi:

  1. Klik på knappen «i menuen til valg af tegnOpret en ny karakter»Under listen over tegn. klassetest 1
  2. I menuen til oprettelse af tegn skal du vælge «Klassetest niveau 100«Er øverst på skærmen. klassetest 2
  3. Opret et tegn efter eget valg, navngiv det, og det er det. Du starter vejledningen, når du opretter forbindelse til den karakter.

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.