Økte stabile spilleautomater i kamp om Azeroth

staller i Battle for Azeroth

Hei bra! Hvordan er alt? I denne artikkelen vil vi fortelle deg om endringene som stallen nylig har mottatt i Battle for Azeroth, en funksjon som bare er tilgjengelig for Hunters. Uten videre, gir vi deg all informasjonen nedenfor.

Økte stabile spilleautomater i kamp om Azeroth

Som forventet, sammen med ankomsten av globale endringer angående alle kjæledyrene til World of Warcraft Hunters og viktigheten av at et godt valg av dem vil ha, antall ledige plasser for å holde kjæledyrene dine i stallen spredt over Azeroth. Endringen betyr ikke mye siden bare totalt 10 flere mellomrom (en hel side) legges til de eksisterende.

kjemp om azeroth staller

Takket være denne endringen vil vi kunne temme et par flere kjæledyr fra Battle for Azeroth uten å måtte erstatte de du allerede eide. Åpenbart skjer denne endringen i alle staller på en generell måte og vil ikke kreve at utvidelsen er kjøpt eller å låse opp visse ting for å skaffe plassene. Hvis du vil oppdage og vite alle endringene som har skjedd i Hunter's kjæledyr, anbefaler vi at du besøker følgende lenke:

Hunter Pet Changes - Battle for Azeroth

Her finner du all informasjon om endringene i de forskjellige løpene, hvilke spesialiseringer hver har og de forskjellige evnene som familiene vil oppnå. Azeroth kunne ikke være mer overfylt med skapninger!

Med ingenting mer å bidra med eller snakke om, vil vi se at flere endringer skjer senere i kampen om Azeroth Beta, fremfor alt, for å være forberedt på å laste opp varer når det er mulig. Vi håper du liker denne endringen som kommer (selv om jeg synes det er vanskelig å tro at det blir brukt mye) og at du har en god natt og fremfor alt en stor klem!


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.