4. løp av nisser mot kreftservere - Tusen takk alle sammen!

4. løp av nisser mot kreftservere - Tusen takk alle sammen!


Aloha! Takk alle for deltakelsen i det fjerde Gnomes Against Cancer-løpet! For tredje år på rad arrangeres veldedighetsløpet på Wow.

4. løp av nisser mot kreftservere - Tusen takk alle sammen!

Fra GuíasWow Vi vil takke alle deltakerne i løpet for deres ubetingede støtte i dette løpet for å øke bevisstheten og samle inn midler til foreninger som kjemper mot kreft Uten dere hadde det ikke vært mulig! Tusen million takk!

Vi vil også takke Susana (Tyáraa / Nnerea), tankene bak arrangementet, for organisering av arrangementet i år og Tigry, Bocazas, Sermar, Elbannon, Razgriz, AlterTime, TeamRandom og Kaiev for deres støtte og oppsøkende til denne store saken. Uten dem ville løpet ikke være noe 🙂

Og husk at selv om du ikke har deltatt, kan du legge sandkornet ditt igjen den spanske foreningen mot kreft (AECC). Eventuell hjelp er velkommen 🙂

Kort fortalt, takk til alle som har deltatt, spredt og selvfølgelig donert til organisasjoner for kampen mot kreft. Tusen takk!

"Årlig kjøring av nisser»Har blitt holdt siden 2010 på den amerikanske serveren Scarlet Crusade - USA, men europeiske spillere har ikke tilgang til kontoene våre. Vi antar det av denne grunn og på grunn av deres engasjement med saken Tyáraa postet følgende:

Hei woweros venner !!
Ser den gode mottakelsen som de tre forrige utgavene hadde, har vi bestemt oss for ett år til å organisere det rosa løp i hele Azeroth som vil finne sted 27. oktober 2018 klokka 20 på EUs Exodar-Minahonda-server!

Som mange av dere allerede vet, tjener dette løpet, bortsett fra å ha det veldig morsomt, å øke bevisstheten om en sykdom som dessverre tar flere mennesker hver dag. Fra organisasjonen legger vi all vår entusiasme og krefter slik at du bruker en uforglemmelig tid på å se tusenvis av nisser med rosa hår som løper rundt Azerot

I USA er de allerede i den niende utgaven, og der bor de på en veldig spesiell måte, som vi ønsker, og vi vil overføre den følelsen til serverne våre.
Det eneste kravet vil være at de er nisser med rosa hår for å bevare ånden i det opprinnelige USA-løpet.

Tyáraas innlegg har fått mye støtte som svar fra mange spillere i samfunnet, i GuíaswoW Vi ønsker å være med og det er derfor vi deler Tyáraas innlegg med deg i det offisielle forumet og litt informasjon slik at du ikke går glipp av dette arrangementet.

Gnome Race

Dato: 27. oktober 2018

Tid: 20:00

Rute

Ruten vil være tro mot originalen i USA, vi drar fra Gnomeregan, Gnomes startområde, i retning Ironforge. Vel fremme vil vi bruke den underjordiske trikken til vi når Stormwind, og vi vil fortsette til fots mot Bahía del Botín.

Krav

  • Exodar-Minahonda Server
  • Nivå betyr ikke noe, hans ville være lvl 1, men kom igjen, hvis det er folk med et lvl 100 gnome og han vil gå med ham er det ikke noe problem, ja ... rosa hår, så alle til frisøren xD.
  • Et laug vil også bli opprettet slik at vi alle blir synkronisert i tilfelle noen går seg vill og går seg vill.

donasjoner

Å delta i løpet forplikter ingen til å donere, men vi forlater deg den spanske siden mot kreft, å samarbeide frivillig.

Teamet av GuíaswoW vil være der for å delta og gi vår støtte til alle menneskene som på en eller annen måte lider av denne sykdommen.


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.