Legion Dungeon and Raid Adjustments

Legion Dungeon and Raid Adjustments

Aloha! CM Arendelium forklarer den nye måten fangehull og raid med den nye måten å plyndre mester loot og guild master loot i Legion.

Legion Dungeon and Raid Adjustments

Flere endringer for den kommende Legion-utvidelsen, denne gangen er det regelsystemet for Master Looter og den nye Guild Looter Master. Hold også øye med endringer i driften av bandet og gruppesøkeren.

[blå forfatter = »Blizzard» kilde = »http://eu.battle.net/wow/es/forum/topic/17612851333#1 ″]

    Vi har gjort noen endringer i evner som ikke ble påvirket av demoraliserte effekter (for eksempel Cause Chaos eller Focused Chaos) fordi skaden deres ble ansett som vennlig ild. Disse modifikasjonene skal allerede vises i spillet, og vi vil legge dem ut i dag i live fix-notatene.

    I tillegg bør Raid Finder nå ha en svakere versjon av den demoraliserte debuffen, da mange av endringene som er gjort for å kompensere for de normale, heroiske og mytiske versjonene påvirker ting som høykvalitets raid-pyntegjenstander, som ikke er så hyppige i bandet. søker.

    Etter å ha sett de normale, heroiske og mytiske versjonene fungere i løpet av patchens første dag, innså vi at raidene i noen henseender har blitt lettere (mange kamper er raskere, selv om den første skaden av skader er lavere), men vanskeligere i andre (healerens arbeid er mer stressende, noen mekanikker kan ikke lenger brukes som før osv.). Vi hadde imidlertid tenkt å gjøre alle raidene lettere, så senere i dag vil vi øke omfanget av debuff fra Demoralized og holde et øye med innholdet.

    Vi vurderer også å introdusere en slags debuff til Warlords of Draenor-fangehullene (spesielt på Mythic-vanskeligheter).

[/blå]

Ny Gilde Master Loot og Guild Master Loot

[blå forfatter = »Blizzard» kilde = »http://eu.battle.net/wow/es/forum/topic/17612881358#1 ″]

    For å bruke Master Loot i 7.0, må du ha en "Guild Group", som deler samme definisjon som Guild Achievements eller Guild Challenges; det vil si at 80% eller mer av gruppen må tilhøre brorskapet. Av denne grunn kan du ta med et par venner (eller flere, for større band) fra andre servere.

    Gjeldgrupper har i årevis vært skeptiske til personlig plyndring. Først skyldtes det uoverensstemmelsen i utseendet, for i et storstilt band kunne du få en eller ingen, noe som føltes forferdelig. Selv om vi fikset dette i krigsherrer, gjorde det ikke mindre attraktivt å ikke bytte bytte for å utstyre en venn eller gi et element til noen som trengte det mer. Hos Legion har vi gjort betydelige forbedringer av personlig plyndring, inkludert muligheten til å utveksle gjenstander som ikke strengt tatt er en nivåoppgradering med alle som deltok i angrepet. På denne måten, hvis du har en nivå 720-pyntegjenstand (eller hadde en på et tidspunkt etter 7.0, selv om du ikke lenger har den), kan du bytte noen pyntegjenstander du finner på nivå 720 eller lavere med andre mennesker i raidgruppen din. I tillegg vil du fortsette å ha fordelene med "smart" plyndring (det vil si at du aldri vil se et skjoldgjenstand hvis det ikke er noen karakter i partiet ditt med et skjold). Det er fortsatt ikke det ideelle elementet for festen din, men hvis du stormer Hellfire denne uken, oppfordrer vi deg til å prøve. Vi vil at du skal dele dine inntrykk med oss ​​og fortelle oss hvordan vi kan gjøre spillet enda bedre.

    Hvis du ikke er medlem av en klanggruppe, kan du bruke andre metoder basert på gruppebytte i raidene dine (både Need / Greed og Free). Takk!

[/blå]


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.