Krigsherrer fra Draenor, fangehull og raid

I Warlords of Draenor-utvidelsen vil det være flere endringer i viktige funksjoner og systemer fra World of Warcraft for å prøve å legge til etterlengtede funksjoner og forbedringer av livskvaliteten (ting som lagerstyring, lagringssystemer på kontonivå for leker og relikvier, eller nye karaktermodeller av høyere kvalitet, blant andre).

Krigsherrer -Draenor-fangehull-gjenger

Den perfeksjonistiske tilnærmingen gjelder også PvE-innhold, og det er det vi skal snakke om her. Alle utvidelser gir forbedringer i fangehull og raid opplevelser, og Warlords of Draenor vil ikke være et unntak. Vi vil snakke om noe av raid- og fangehullsinnholdet som vi planlegger å gi ut den dagen utvidelsen er tilgjengelig, og så vil vi snakke om endringer designet for å bringe fangehullene tilbake til røttene og for å gjøre raid mer tilgjengelig og fleksibel enn Noensinne.

 

Fangehull

  • Bloodmaul Mines
  • Blackrock innskudd
  • Auchindoun
  • Arakkoa Summits
  • Shadowmoon Necropolis
  • Jernbrakker
  • Upper Blackrock Summit

 

Vi vil introdusere seks nye fangehull og bringe tilbake en klassiker: Greater Blackrock Summit. Dette fangehullet vil spille en fremtredende rolle i historien til Warlords of Draenor, og vi ser frem til folk som opplever dette gamle fangehullet i en helt ny sammenheng.

 

I denne utvidelsen har vi også tenkt å gå tilbake til røttene til fangehullsinnholdet, og sikre ikke bare at de er en viktig del av nivelleringen og historieopplevelsen, som alltid, men vi vil også at de skal hjelpe deg med å utstyre deg selv og få klar for bandene. Med det i tankene bringer vi tilbake de “normale” fangehullene på maksimalt nivå som sammen med oppdragene vil bidra til å bygge bro over gapet mellom nivåoppdragsteamet og de heroiske fangehullene. Siden heroics ikke vil være det første du vil hoppe til på nivå 100, gir det oss også litt takhøyde for å gjøre heroisk fangehullsinnhold litt vanskeligere.

Vi planlegger også å ha innholdskalenderen vår med flere heroiske fangehull på maksimalt nivå etter utvidelsens første lansering. En av kommentarene som kom til oss fra spillerne i løpet av Tåke av Pandaria var at de savnet å ha nytt fangehullsinnhold senere i utvidelsen, og planen vår er å legge til nytt fangehullsinnhold tilbake etter utvidelsens første lansering.

 

Til slutt vil spillere som ser etter en enda større utfordring kunne sette sine ferdigheter på prøve i de tidsbestemte utfordringsmodusene i de fleste fangehullene.

 

band

  • Blackrock Foundry
  • høy hammer
  • Verdens sjefer

 

Tåke av Pandaria så noen ganske store endringer for band, inkludert introduksjonen av band finder (BB) og den nylige tilførselen av en ny justerbar vanskelighetsgrad kalt flex band (forkortet Flex).

 

Mer fleksibel modus

 

Siden introduksjonen for bare et par måneder siden, har flex-modus blitt en veldig populær måte å håndtere band på, og tilbyr en virkelig progresjon av bandopplevelsen, samtidig som du også gir deg friheten til å bandet sammen med en rekke band. Det mindre stressende miljøet er vert for en stor gruppe gjengeventyrere som har en strammere tidsplan, lar gjengledere fylle ut hull og legge til flere spillere for å legge til moroa, lar alle samarbeide med venner og klankamerater for å ta på demoner og gigantiske ogrer, og plyndrer imponerende bytte fra likene sine. Vi har allerede lært mye om flexvanskeligheter ... og vi tror at vi kan fortsette å bruke kreftene for godt.

 

I flere år har vi tilbudt 10 og 25 spillersideangrep med det mål å bringe de samme episke raidopplevelsene til så mange spillere som mulig, uavhengig av klanstørrelse. Mens begge raidstørrelsene var ment å tilby en lignende utfordring med lignende belønninger, har vi alltid møtt problemer som ligger i dette systemet når det gjelder å balansere innholdet i begge (og sikkert, noen sororiteter og raid-team har slitt med de sosiale spenningene som følger med et raid størrelse). stivt bånd). Nå, med det fleksible systemet, kan vi fange opp og utvide fordelene med det eksisterende raid-systemet, samtidig som vi takler ulempene og kompleksiteten til de faste størrelsene på 10 og 25 spillere.

 

 

Med lanseringen av Warlords of Draenor det vil ikke være noen egen modus kalt "flex band" ... fordi fleksibilitet vil være grunnlaget for operasjonen av bandene. Normalmodus vil justere fleksibiliteten for å være kompatibel med grupper på mellom 10 og 25 spillere, og det samme gjelder heroiske. Det vil ikke lenger være en "normal 10-spiller" -modus eller en "heroisk 25-spiller" -modus: det vil bare være en normal og en heroisk modus, som begge vil bli justert til antall spillere som er til stede. Selv raidfinner vil dra nytte av vår fleksible justeringsteknologi - trenger ikke lenger å stirre på en sjef som venter på at gruppen skal fylle ut igjen hvis noen har gått.

 

Det eneste stedet der Fleksibel Vanskelighetsgrad ikke helt passer til spillopplevelsen vi leter etter, er i den mest ekstreme vanskeligheten med raidinnholdet vårt, hvor det ville være mulig å få en millimeterinnstilling hvis vi tillot raidstørrelser samtidig. for hver spiller. Så vi introduserer Mythic-vanskeligheter med en størrelse som passer alle for 20 spillere som vil levere den beste raidopplevelsen til det beste av det beste og muliggjøre belønninger og prestisje av høyere kvalitet.

 

En, to, tre, fire: tommelfinger krig!

 

En av de viktigste tilbakemeldingene vi har mottatt om den nåværende flex-systemapplikasjonen, er mangelen på et tradisjonelt loot-system. Selv om personlig plyndring har åpenbare fordeler i en verden av fremmede som Raid Finder, tilsvarer de fleste flexmodusopplevelser en koordinert gruppe mennesker samlet av en Raid Leader, så det er fornuftig å ha, samtidig, mindre muligheten å tilby omsettelig tradisjonell plyndring som du tar direkte fra sjefens røykelegg - og det er det vi vil tilby i disse fleksible nye versjonene av de normale og heroiske raidene som kommer med Warlords of Draenor. Antall varer vil bli justert til antall spillere og plyndringen kan fordeles i henhold til den hederlige tradisjonen du velger: DKP, Suicide Kings (SK), Karma, kast terningen, kast mynten, "rock, paper or saks »,« Gjett hvilket nummer jeg tenker », nepotisme, tommelkrig, og så videre.

 

Vi vil også fjerne det vingebaserte køsystemet som for øyeblikket brukes i flex-modus. Mens Raid Finder tilbyr jevnlige vanskeligheter (alle raid-sjefer er omtrent like vanskelige), er intensjonen at normal modus følger en mer standard økende progresjon. I beleiringen av Orgrimmar så vi ganske litt frustrasjon over at folk hoppet til de siste vingene av flex-systemet når de låste opp dem, og forsto ikke hvorfor sjefene var så mye vanskeligere da de forventet at det skulle fungere som raidfinner. Med denne nye strukturen er det bare Raid Finder som har vinger å stå i kø for. De nye justerbare vanlige og heroiske vanskelighetene vil fortsatt kreve at du går til raidinngangen, går inn i sonen, begynner med den første sjefen, og går så mye du kan den uken.

Vi har funnet nøklene dine

 

Til slutt vil normale og heroiske vanskeligheter tillate at grupper består av Real ID og BattleTag-venner fra forskjellige riker, og alle raidalternativer vil ha forskjellige tidsbegrensninger; Dette betyr at boss-drap ikke vil deles mellom Raid Finder-, Normal-, Heroic- og Mythic-modus, og du kan drepe alle sjefer på hver vanskelighetsgrad for flere sjanser for plyndring hver uke.

 

Aksjemarkedskrasj av bankaksjer

 

Disse endringene vil gi et tydeligere og mer tilgjengelig sett med vanskeligheter og alternativer som gjør at folk kan fokusere mer på spenning, moro og sosiale aspekter ved gjenger, og mindre på logistikken for hvordan man til og med kan komme sammen.

 

Vi venter på kommentarene dine. Vi vil avsløre flere detaljer etter hvert som utviklingen skrider frem.


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.