Uke fra 26. desember til 2. januar - Nyheter

Uke 26. desember

Hei folkens. Her skal vi gi deg alle nyheter for uken 26. desember - 2. januar i World of Warcraft: Battle for Azeroth.

Uke fra 26. desember til 2. januar

Denne uken vil vi ha et nytt ukentlig bonusarrangement, World Boss, PvP Brawl, Island Expeditions, Mythic Affixes + og et nytt PvP-oppdrag. Vi fortsetter også med festivalen for vinteren.

Ukentlig bonusarrangement: Pet Battles

I løpet av denne uken vil vi ha bonuskamp-arrangementet for kjæledyr aktivt. Hvis du er kjæledyrsamler og elsker dueller, er dette et godt tidspunkt å laste opp noen av kjæledyrene våre. Som belønning får vi en Ultimate Battle Training Stone, som vil være nyttig når du automatisk løfter et kjæledyr til nivå 25.

Hele uken:

  • Kroniker Shoopa i Zuldazar og Kroniker Toopa i Boralus har et oppdrag for deg.
    • Oppdragskrav: Vinn 5 kjæledyrdueller mot andre spillere med et lag på tre nivå 25 kjæledyr.
    • Belønning: en ultimate kamptrening.
  • Passiv bonus: All erfaring fra kjæledyrkamper økes med 200%.

Jeg gir deg en lenke med all nødvendig informasjon for å gjennomføre denne hendelsen.

World Boss: Hail Assembly

De opprinnelige innbyggerne i Drustvar bygde haglforsamlingen for å forsvare disse landene mot inntrengere. Imidlertid har årene med inaktivitet etterlatt ham forvirret og nå alle innbyggerne som trusler, så han er fast bestemt på å ødelegge dem alle.

Vi har allerede den nye sjefen i verden aktiv Haglmontering. I denne korte guiden vil jeg sette alt du trenger for å møte denne sjefen og få et stykke av hans varierte bytte som kan være for midje, spor, ben, bryst, føtter, hender, håndledd, skuldre og pyntegjenstand. Det er et veldig godt alternativ hvis vi trenger å utstyre noen av våre "endringer", eller hvis vi fortsatt har et gap å fylle ut hovedpersonen. Husk at med disse objektene vil vi også ha muligheten for at de kommer ut forbedret og vi oppnår et høyere nivå.
Vi finner denne sjefen i Veloaterido-breen i området til Drustvar og kommer med oppdraget Et avslappende møte, er også en del av prestasjonen Du er et monster, der bortsett fra Haglmontering vi må drepe Ji'arak, Azurethos, Warbringer Yenajz, T'zane y Kraulok svelgere.

Jeg lar deg en lenke til vår komplette guide om denne sjefen i verden.

PvP Brawl: Zero Gravity

Knuser tyngdekraften deg? Gå inn i Stormens øye og forbered deg på en øyeåpningsopplevelse. Hvert minutt vil spillere på slagmarken bli kastet i luften, og deretter forsiktig ned til bakken i en evig luftballett når de prøver å samle nok ressurser til at laget deres kan oppnå seier.

Gjennom hele uken fra 26. desember til 2. januar vil vi ha dette slagsmålet aktivt der vi må få mer ressurser enn motstanderlaget.

Øyekspedisjoner

Gjennom hele uken fra 26. desember til 2. januar vil vi ha tre nye øyekspedisjoner. Husk at hvis vi får 40.000 aseritter med øyekspedisjonene, vil vi få 2.500 poeng for våre Hjertet av Azeroth. Ekspedisjonene vi har denne uken er:

  • Arachnid Basin
  • skog
  • Verdant Wilds

Benytt deg av hele uken til å gjøre dem, og få også alle gjenstandene som disse ekspedisjonene gir, for eksempel kjæledyr, monteringer, transmogrifikasjoner ... etc. Island Expeditions kan gjennomføres i modusene Normal, Heroic, Mythic og PvP. Jeg legger igjen en lenke til en av guidene våre der du kan se all plyndringen som kan fås i disse ekspedisjonene.

Mythic Affixes +

Gjennom denne uken fra 26. desember til 2. januar vil vi ha følgende påføringer for mytiske +:

  • Forsterket: Ikke-sjefens fiender har 20% mer helse og håndterer opptil 30% mer skade.
  • Mektig: Når en fiende som ikke er en sjef dør, gir hans dødskrik muligheten for nærliggende allierte, og øker deres maksimale helse og skade med 20%.
  • Rastløs: Fiender tar mindre hensyn til trusselen som genereres av stridsvogner.

Fra de mytiske fangehullene +10 vil vi også ha påføringen Infested.

  • Infested: Et gyte av G'huun har angrepet noen fiender som ikke er sjefen.

Ring til våpen

Denne uken vil vi ha et nytt PvP-oppdrag, Call to Arms: Stormsong Valley/Call to Arms: Stormsong Valley der vi må drepe 10 medlemmer av Alliansen eller Horden i Stormsong-dalen.

Fest for vinterfestivalen

Festivalen for vinterfestivalen er den unike julebegivenheten i World of Warcraft. Denne hendelsen lar oss feire den ved å smake på mange matvarer, gjøre snøballkamper og motta gavene våre. Dette arrangementet varer i 18 dager, fra 16. desember 2017 til 2. januar 2018. Under denne Winter Festival Feast-begivenheten vil spillerne kunne utføre oppdrag i henhold til arrangementet, for eksempel å hjelpe til med å redde Reinsdyret Metzen og slåss Grinch det avskyelige. Som hvert år åpnes gavene våre 25. desember ved siden av et stort tre inne i byene i Orgrimmar eller Ironforge, og mottar spesielle gjenstander fra denne hendelsen. I tillegg vil en rekke prestasjoner også være tilgjengelige som vi kan fullføre for å få tittelen Åpenbarer Som belønning.
Jeg legger igjen en lenke til vår komplette guide, slik at du kan gå glipp av alt som skjer under dette arrangementet. Vi oppdaterer den snart med alle nyhetene som kan vises i år.

Fraksjonsangrep

Med utgivelsen av Tides of Vengeance vil spillerne få sjansen til å delta i fraksjonsangrep på Zandalar og Kul Tiras. Medlemmer av Horde and Alliance på nivå 110 eller høyere vil være i stand til å gripe inn i disse hendelsene på et av de to kontinentene så lenge de har låst opp verdensmisjonene i sine kontoer og har startet krigskampanjen.
Jeg legger igjen en lenke til artikkelen vår slik at du vet alt du trenger om disse overgrepene.

Fra den 21. og gjennom hele vinteren vil vi også få sjansen til å få et kjæledyr og et objekt for å fullføre prestasjonen Oseanografen.

Jeg legger igjen en lenke til våre to guider slik at du vet hvordan du får tak i dem.

Husk også å samle Mythic + Chest eller PvP Chest hvis du har gjort noen av disse tingene og også Knust skjebnesegl å ha en ekstra rull og flere muligheter for å få den plyndringen vi ønsker.

Til neste gang. Vi sees for Azeroth!


Legg igjen kommentaren

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Kontroller SPAM, kommentaradministrasjon.
  3. Legitimering: Ditt samtykke
  4. Kommunikasjon av dataene: Dataene vil ikke bli kommunisert til tredjeparter bortsett fra ved juridisk forpliktelse.
  5. Datalagring: Database vert for Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheter: Når som helst kan du begrense, gjenopprette og slette informasjonen din.